Här hittar du våra öppna kurser inom retorik och presentationsteknik.

Våra kurser innefattar bland annat grundkurser samt fortsättningskurser i retorik, men vi har också specialiserade retorikkurser för olika yrkesgrupper!
Kurser för dig som vill förstärka din genomslagskraft, presentera på ett professionellt sätt, vill göra dig förstådd och lära dig ta kontrollen i avgörande diskussioner. Alla våra utbildningar är indelade mellan olika aktiva och interaktiva metoder, både i smågrupp och enskilt, och varvade med kortare föreläsningar i en positiv atmosfär.

Retorik och presentationsteknik


¨

Presentationsteknik – att tala inför grupp

Lär dig hur du säljer in dina idéer, hur du inspirerar och engagerar och hur du och får folk att lyssna. Lär dig också att variera dig med tekniska hjälpmedel.

¨

Retorik – konsten att övertyga – Grundkurs

Retorik - konsten att övertyga – Grundkurs. Lär dig strategier för att få folk att lyssna och ta till sig budskapet. En kurs för dig som vill bli otroligt bra på att tala och övertyga med största möjliga effekt.

¨

Retorik – konsten att argumentera – Fortsättningskurs

Lär dig att påverka och argumentera kraftfullt och övertygande. Få mottagen att köpa budskapet och snabbt kunna ha ett svar i kniviga situationer.

¨

Retorik för kvinnor – Grundkurs

Känner du att du behöver bli säkrare? Detta är kursen för dig som vill känna dig säkrare, utstråla pondus och lära dig engagera och agera på ett säkert och professionellt sätt.

¨

Härskartekniker och retorik

På denna praktiska hands-on-kurs kommer du att vässa dig i bemötandet av härskartekniker.Utbildningen gör dig tuffare, tydligare och trovärdigare i verbala dueller, möten och argumentationer

¨

Retorik för säljare

Lär dig skapa Aha-upplevelser hos kunden. Lär dig föra in ditt budskap och övertyga. Ändra taktik och låt kunden köpa din produkt/tjänst istället för att du säljer. Lär dig hitta kundens argument.

¨

Retorik för ekonomer

Detta är kursen som gör dig som vill uttrycka dig tydligt, behålla och enkelt, behålla åhörarnas uppmärksamhet så att både ekonomer och icke-ekonomer förstår.

¨

Kropp, röst och budskap

Detta är en praktisk kurs för dig som vill inspirera, engagera och få med dig folk ännu bättre. För dig som vill lära dig hur du kan använda din kropp och röst på ett ännu starkare och mer kraftfullt sätt.

¨

Förhandlingsteknik med retorik

Detta är kursen som gör dig till en god förhandlare. Du kommer att kunna förbereda, genomföra och avsluta en förhandling och känna att alla är vinnare.