Banner image

Öppen kurs

Personlig effektivitet

Jobba och stressa mindre, samtidigt som du får mer gjort

 

Önskar du att dygnet har fler timmar? Vi lever idag i accelerationens tid. Vad det än var för recept som gällde för framgångsrika affärer för några år sedan, så gäller de inte idag. Idag måste mer och mer klämmas in på mindre och mindre tid. Färre personer gör mer och gör det snabbare, på mindre utrymme, med mindre stöd och med snävare marginaler och högre kvalitetskrav än någonsin tidigare.

Om kursen

Under dessa dagar får du insikter och verktyg som garanterat kommer utöka utväxlingen mellan din insats och resultat. Du kommer att få verktyg, tips och förslag på lösningar som passar för just dig och ditt arbetssätt. Du kommer att få bättre kontroll över din tid. Du kommer att ha effektiviserat din personliga planering och prioritering, vilket gör att du får mer tid att disponera. Du får ett antal tydliga verktyg som underlättar din vardag väsentligt. Du får kontroll över ditt inflöde av information och du kan skapa ordning bland dina dokument.

Lär dig:

 • Hur attityd och inställning påverkar oss och andra.
 • Om att förhålla sig till tid.
 • Bli mer målmedveten i ditt arbete.
 • Prioritera för att få rätt saker gjort.
 • Planera för att skapa andrum.
 • Identifiera och minimera tidstjuvar.
 • Effektiv mötesteknik.
 • Effektiva dagliga rutiner och effektiv arbetsplats.

För dig som:

 • Vill få en metod att arbeta efter.
 • Har ont om tid.
 • Som vill bli bättre på att prioritera.
 • Som vill få verktyg som du alltid kan använda.

Anmäl dig

Kursdatum och info

Ta kontakt med oss för kursdatum

Det här ingår i kursen

Innan kursen

Innan kursen får du ett 'Välkommen-mail' där du får veta allt om kursen. Plats, tider, kursledare och om det är något du behöver förbereda.

Rolig utbildning

Det är roligt på våra kurser. Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig. Många har sagt 'Tiden går alldeles för fort för att vi har så roligt'.

Delaktighet och träning

Du är delaktig hela tiden. Du tränar och lär dig genom att du hela tiden får olika uppgifter, övningar och aktiviteter. Detta gör att du är med i processen och verkligen lär dig. En bonus är också att det är väldigt roligt.

Lärande

Deltagare som sitter och lyssnar lär sig enbart omkring 20%. Vi vill att alla ska lära sig så mycket som möjligt, därför ser vi till att hela utbildningen är varierande, kreativ och verkligt lärande. Så att du har möjlighet att lära dig ända upp till 100%.

Fika, lunch, fika

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Godisskålen står alltid framme. ;)

Kursmaterial

Anpassat kursmaterial som du kan använda på hemmaplan ingår. Du kan gå tillbaka och använda det när du behöver friska upp minnet. Du får också ett diplom.

Snabbt tempo

Du kommer att uppleva att det är snabbt tempo som gör att det är både lärande och roligt. Det innebär också att det blir varierat och vi hinner med massa olika moment.

Checklista

Du får alltid en lista som innehåller de viktigaste punkterna som vi har jobbat med under kursen. Där du snabbt kan få tips på hur du ska göra.

Vad andra sagt om kursen

"Jag tog med mig att låta eleverna träna i etapper - små övningar - flera först och sedan utveckla vidare."
Marie Svensson, Vägga Vuxenutbildning Karlshamn

"Bra att kursledaren anpassade till verkliga fall för eleverna. Det var bra för oss."
Christina Persson, Stadsbiblioteket Göteborg

Läs flera